Ghid practic de psihologie cuantica. Bucuria de a trai fara masca

Gheorghita Niculina, Ghid practic de psihologie cuantica.
Foarte rare sunt ocaziile in care puteti intalni o persoana autentica, o persoana care sa va schimbe in mod spectaculos perceptia despre viata si despre voi insiva. Sunteti pe cale sa cunoasteti o asemenea persoana magnifica. Psiholog clinician si formator, Niculina Gheorghita va va provoca si inspira prin perspectivele ei asupra spiritualitatii, a devenirii de Sine si asupra raspunderii exclusive pentru propria dumneavoastra bunastare, pace, armonie, fericire, bucurie de a trai autenti dincolo de orice masca sociala.

Mesajul Niculinei simplu, puternic, iluminator este acela ca fiecare dintre noi se naste cu o sarcina spirituala, un contract sacru care sa ne invete ,,sa intelegem ca fieca e clipa din viata noastra ne da libertatea si ocazia sa exprimam bucuria, daca o dorim, sa constientizam ca nimic nu merita sa ne separe vreodata de fericire si de Dumnezeu. Atunci cand ne iubim pe noi insine un permanenta si total, il iubim pe Dumnezeu”,

„Bucuria de a trai fara masca” este un ghid practic de psihologie cuantica, asa cum precizeaza autoarea, un ghid care te invita Ia introspectie, te proiecteaza adanc in strafundurile fiintei tale, realizand astfel ca prin autocunoastere iti dobandesti intelepciunea, adevarul .

fundamental despre tine insuti si forta de a-ti controla destinul si de el trai viata dupa propria viziune. Astfel, dobandesti cunoasterea suprema depre sine, cunoastere care „apare si se manifesta atunci cand descarci informatiile dintr-un flux de constiinta superior si aceste informatii te duc sa-ti manifesti potentele diuine la capacitati din ce in ce mai mari. Astfel cunoasterea este sau nu este, o ai, o traiesti, o manifesti sau nil. Nimeni In locul tau nu poate sa-ti dea cunoasterea. Este o iluzie sa crezi ca un guru sau o persoana exterioara tie iti poate da cunoasterea, el iti expune cunoasterea lui dar nu a ta, adica nil cea pe care ai p”tea-o descarca tu constient fiind diu fluxul de constiinta de pe frecventa specifica tie. De ce spun asta? Deoarece dupa ani de cercetare si practica am descoperit ca acumularea cunostintelor inseamna gandire”.

Cartea este de fapt un ritual de initiere, structurata in  sapte capitole, scrise simplu si pe intelesul tuturor, bine explicate si fundamentate logic, insotite de foarte multe exemple din experienta practica, personala si de foarte multe exercitii practice. Indemnul autoarei, in fiecare capitol este de a experimenta, pentru ca „nimeni nu poate trai in locul tau, asa cum nimeni nu poate face nimic pentru tine. Nimeni nu-ti poate interzice sa traiesti asa cum iti doresti, doar tu esti propriul tau calau. Tuu te liinitezi prin diverse programe preluate inconstient care au devenit stil de viata si de comportament. Cand treci la actiune si aplici cunoasterea nou accesata tu de fapt te recladesti, te reconstruiesti, devii alt om nascut din „apa si din duh” – asa cum spunea Iisus”.

Citind cartea „Bucuria de a trai fara masca” mi-au rasunat in minte permanent citate celebre care au ghidat omenirea de-a lungul timpului pe calea devenirii de Sine:
„Eu nu sunt ceea ce mi s-a intiimpint, Eu sunt ceea ce aleg sa dcuin” – Carl Jung, „Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste intregul Univers, cu energiile si fortele sale ascunse” – frontispiciul templului din Delphi, „Fiti propria voastra flacara!”- Buddha, iar Iisus a spus ca Dumnezeu se gaseste permanent „inlauntrul nostru”.
Veti fi transforrnat pentru totdeauna de puterea adevarului continut in aceasta carte. Cunoasterea e te putere, iar cunoasterea prezentata in aceasta carte este cheia catre puterea personala..
Aceasta carte prezinta esenta neurostiintelor, a psihologiei cuantice, a spiritualitatii autentice cu o claritate care va va inspira sa va traiti idealurile spirituale si care va va trezi catre o viata reala dincolo de masti, de tipare existentiale si de inchisori imaginare confectionate de-a lungul timpului in procesul adaptarii. Viata mea a fost imbogatita de aceste cunostinte Intr-un mod fascinant. Fie ca si viata dumneavoastra sa fie cel putin la fel de mult atinsa de gratia intelepciunii Niculinei.
Mihaela (Cheran) Palttde Psiholog Formator, Clinician Specialist

Cand ne iubim pentru cine suntem, nu exista nimic ce nu poate fi atins si experimentat. Daca ne iubim cu adevarat calatorim numai pe calea bucuriei. Atunci cand suntem in starea de bucurie, suntem bucurosi, fericiti si vibrational suntem in fluxul de constiinta a ceea ce este Dumnezeu – iar in acest flux nu exista loc pentru invidie (deoarece fiecare poate avea ce vrea).

In aceasta stare de bucurie este greu sa urasti pe cineva, este greu sa ataci sau sa ranesti pe cineva. Cand traiesti bucuria starii de a fi, atunci apare fericirea. Fericirea este libertatea de miscare fara limite, libertatea de exprimare fara judecata, libertatea de a fi, fara frica sau vina, adica miscarea sublima permisa de Sinele Divin liber si neincorsetat.

Cuprins:

Introducere … 13

Pasul 1: Constientizarea faptului ca nu traiesti autentic … 15

Pasul 2: Descoperirea mastilor … 25

Pasul 3: Iertarea si eliberarea de trecut … 39

Pasul 4: Lucrul cu mintea ta pentru a trece granitele personalitatii limitate … 49

Pasul 5: A trai cu tine in noua viata … 69

Pasul 6: Bucuria starii de „A FI” autentic … 91

Pasul 7: Eliberarea aduce pacea si linistea interioara pentru a trai implinirea … 101

Anexa … 109

Bibliografie … 119

Niculina Gheorghita

niculina_gheorghita-editura– Psiholog clinician Principal – acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania
– Consilier psihospiritual
– Terapeut licentiat Expert Bowen(nivel master 2) – acreditat de Bowen Therapy Academy of Australia

Despre Niculina

Niculina are o experienta de 25 de ani in cercetare si practica in  domeniul psihospiritual,  in vindecarea sufleteasca, psihica si fizica, cu participari si prezentari la Simpozioane si Conferinte de Terapii alternative.

Obtine a doua licenta in psihologie in anul 2005, moment in care incepe sa impleteasca terapia de suport psihologica cu terapia spirituala. In anul 2006 primeste atestatul de libera practica in psihologie clinica. Participa la diverse conferinte si workshopuri cu specific psihologic si psihoterapeutic din Romania si din stainatate.

Autor: Niculina Gheorghita
Anul aparitiei: 2013
Format: 13X20 cm
Editura: Studis
Nr. pag: 119

Cumpara cartea!

One Comment

  1. Pe mine ati reusit doar urmarindu-va cateva emisiuni sa ma impresionati…sa ma ajuta-ti sa nu mai plang…sa ma ajuta-ti sa dorm…in conditiile in care nu mai facusem asta de cateva nopti.Va multumesc…si multumesc bunului Dumnezeu ca exista oameni ca dumneavoastra..si sper din toata inima sa pot ajunge la cursurile pe care le tine-ti in tara.

Lasă un răspuns